Přidat k porovnáníPřidat do oblíbenýchSdílejDoporučHlídejPřipomeň
Dotaz na produktSPECIFIKACE
Každý, kdo alespoň jednou griloval nebo udil, moc dobře ví, že velmi důležitým bodem při této činnosti je kontrola teploty. Příliš nízká teplota způsobí, že produkty budou syrové – příliš vysoká teplota může způsobit připálení jídla. Měření teploty „od oka“ je poměrně obtížné, takžekdo chce mít proces uzení nebo grilování plně pod kontrolou, měl by mít speciální grilovací/udírenský teploměr.
Nejširší výběr nábytku na internetu
Oblíbené kousky skladem
Přes 4000 spokojených referencí
Věrnostní slevy
Nákup na splátky
Nejlepší poměr kvality a ceny
Široká možnost dopravy a plateb
Velký výběr zboží
Profesionální poradenství