Podrobný popis
Smoker Wichita Gril černý Tepro
Protože tepro Smoker Wichita dodá vynikajícím grilovaným pokrmům to, co si zaslouží: jemné kouřové tóny a tu správnou konzistenci, buď křehkou, nebo křupavou. A to vše za příznivou cenu.
Jak funguje uzení s grilem na dřevěné uhlí tepro Wichita:
Uzení je umožněno díky menší boční komoře grilu. V ní se rozdělá oheň pomocí dřeva. Přívod vzduchu ke dřevu lze regulovat pomocí posuvníku. Nyní je kouř nasáván do hlavní komory, kam umístíte grilované potraviny.
Při teplotě 80-130 °C (v závislosti na potravině a způsobu přípravy) se maso jemně a rovnoměrně opeče ze všech stran. Teplotu můžete kontrolovat pomocí teploměru.
Výhody uzení:
Zvláštností tohoto způsobu úpravy potravin je, že můžete masu a zelenině dodat velmi intenzivní a chutnou kouřovou chuť. Ta se liší v závislosti na druhu dřeva. Někteří preferují buk, jiní javor, jablko nebo třešeň.
Vzhledem k tomu, že uzení je velmi šetrný způsob vaření, může být zejména uzené maso velmi křehké. Kromě toho jsou uzené grilované pokrmy obvykle zdravější než tradičně grilované pokrmy. Je to proto, že při hoření tuku nebo jiných tekutin v dřevěném uhlí pod grilovaným pokrmem nevznikají žádné škodlivé látky.
Pohodlí: praktické odkládání zepředu, pracovní výška a mobilita
Ať už se jedná o grilovací náčiní, zásoby, omáčky nebo jiné věci: s grilem tepro Wichita je máte vždy po ruce. Na přední polici je dostatek místa pro vše, co je pro vás důležité.
Další praktickou vlastností je, že udírnu můžete snadno přemisťovat pomocí dvou koleček. A konečně, pracovní výška 78 cm je pohodlná.
Tyto produkty přesně pasují k vašemu grilu tepro Wichita:
Zapalovací komín (č. výrobku TT8500)
Trhací drápy (č. výr. TT8375)
Vhodný kryt grilu k zakoupení TT8104, TT8404
Nejdůležitější vlastnosti a specifika:
pohodlná grilovací plocha: 2 x 26,5 cm (53 cm) x 30 cm (hlavní komora) a 22,5 x 30 cm (vedlejší komora)
přesné výsledky díky teploměru
pohodlná přední odkládací plocha
praktická plastová kolečka
nastavitelný přívod vzduchu a komínový průduch
Materiály a zpracování:
3 grilovací rošty z nerezové oceli
ocelové víko s chromovanými kovovými úchyty
3 smaltované rošty na dřevěné uhlí
žáruvzdorný nátěr do max. 350 °C
Parametry grilu Smoker Wichita:
Hlavní spalovací komora:
plocha grilu: cca 54 x 30 cm (ŠxH)
2 grilovací rošty z nerezové oceli, každý o rozměrech cca 26,5 x 30,5 cm (ŠxH)
ocelové víko s chromovanou kovovou rukojetí a teploměrem
ohniště o rozměrech cca 62 x 30,6 cm (ŠxH)
2 smaltované rošty na uhlí, každý o rozměrech cca 27,9 x 19,8 cm (ŠxH)
kapacita uhlí max. 2,3 kg
Boční spalovací komora:
plocha roštu: cca 22,5 x 30,5 cm (ŠxH)
1 grilovací rošt z nerezové oceli
ocelové víko s chromovanou kovovou rukojetí
ohniště, cca 30,5 x 30,5 cm (ŠxH)
smaltovaný rošt na dřevěné uhlí
kapacita uhlí max. 0,5 kg
nastavitelný přívod vzduchu
s komínovým průduchem
odkládací plocha před hlavní spalovací komorou skládající se ze 3 výstupků
2 plastová kolečka
žáruvzdorný nátěr do max. 350 °C
pracovní výška cca 78 cm
Parametry
Název | Hodnota |
Určení: | Na dřevěné uhlí |