ÚvodKuchyněVařeníKuchyňské nožeNůž Dellinger kuchařský Chef Carbon Fragment
Nůž Dellinger kuchařský Chef Carbon Fragment

Nůž Dellinger kuchařský Chef Carbon Fragment

Kuchyňský nůž ze série Carbon Fragment. Krásný vzor čepele. Čepel vyrobena ze 110 vrstev oceli, rukojeť z karbonu, dvojité nýtování rukojeti.
Detailní popis
Sklademu vás od 23.11. do 26.11.
3 149 Kč s DPH2 603 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Koupi získáte 157 Kč do věrnostního programu.

Dotaz na produkt Na splátky ještě dnes
Kód produktu: 3593900   Značka: Dellinger

Podrobný popis

Kuchařský nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracovaní ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní a kvalitní nůž. Díky zužování hřbetu a ostří do špičky má nůž ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Krájení bylinek nebo ořechů vám umožní i kolébkové krájení díky výše položenému hrotu. Nůž měří 330 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

  • Kuchařský nůž
  • Vhodný pro venkovní kuchyně
  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Moderní design
  • 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
  • Krásný vzor na čepeli
  • Vhodný jako dárek 

Nůž Dellinger  

110 vrstev oceli

Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.

Moderní karbonová rukojeť 

Kuchařský nůž Boning patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.

 

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Model: Chef
  • Série: Carbon Fragment
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, černá, šedá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel 
  • Materiál rukojeti: karbon
  • Hmotnost: 190 g
  • Délka čepele: 200 mm
  • Délka rukojeti: 125 mm

 Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž

Recenze

Buďte první a napište hodnocení

Přidat hodnocení

Související produkty

Ostřič na nože a nůžky, 115mm

137 Kč s DPH113 Kč bez DPH
Sklademu vás od 24.11. do 29.11.

Nůž FISKARS EDGE deba 12cm 1003096

515 Kč s DPH426 Kč bez DPH
Sklademu vás od 24.11. do 30.11.

Proč nakupovat u nás

Nejširší výběr nábytku na internetu

Oblíbené kousky skladem

Přes 4000 spokojených referencí

Věrnostní slevy

Nákup na splátky

Nejlepší poměr kvality a ceny

Široká možnost dopravy a plateb

Velký výběr zboží

Profesionální poradenství