ÚvodKuchyněVařeníKuchyňské nožeNůž Dellinger japonský kuchařský vykosťovací 145 mm Okami 3 layers AUS10
Nůž Dellinger japonský kuchařský vykosťovací 145 mm Okami 3 layers AUS10

Nůž Dellinger japonský kuchařský vykosťovací 145 mm Okami 3 layers AUS10

Vykosťovací nůž v japonském stylu, odolná čepel z nerezové oceli, rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí, ergonomické provedení pro pohodlné držení, řada Okami.
Detailní popis
Sklademu vás od 27.11. do 30.11.
1 574 Kč s DPH1 301 Kč bez DPH
Přidat do košíku

Koupi získáte 79 Kč do věrnostního programu.

Dotaz na produkt Na splátky ještě dnes
Kód produktu: 3938401   Značka: Dellinger

Podrobný popis

Vykosťovací nůž Okami od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Díky zakřivené čepeli ho využijete při odřezávání masa od kostí, vykosťování a odstraňování šlach. 

  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Odolná čepel – ze 2 vrstev nerezové oceli s různou tvrdostí
  • Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
  • Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
  • Krásný japonský design

Odolná čepel v japonském stylu

Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho jádro tvoří 2 vrstvy nerezové oceli rozdílných tvrdostí. Díky těmto vrstvám je nůž mimořádně odolný. Čepel v matném odstínu (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné broušení. Tato úprava skryje škrábance. Jelikož je nůž mimořádně ostrý, zachovají si krájené potraviny svůj tvar a strukturu.

Kvalitní rukojeť

Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní materiál G-10. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt se znakem samuraje. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
  • S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Série: Okami
  • Model: K-HAUS65
  • Určení: nůž
  • Typ nože: vykosťovací (Boning)
  • Tvrdost jádra čepele: 58–62 Rockwella
  • Barva: černá
  • Materiál čepele: japonská ocel AUS-10
  • Materiál rukojeti: G-10
  • Hmotnost: 105 g
  • Délka ostří: 145 mm
  • Délka rukojeti: 115 mm
  • Celková délka: 265 mm

Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž

Recenze

Buďte první a napište hodnocení

Přidat hodnocení

Související produkty

Proč nakupovat u nás

Nejširší výběr nábytku na internetu

Oblíbené kousky skladem

Přes 4000 spokojených referencí

Věrnostní slevy

Nákup na splátky

Nejlepší poměr kvality a ceny

Široká možnost dopravy a plateb

Velký výběr zboží

Profesionální poradenství